Woodruff Park – Atlanta, GA

The playground was designed to be a central part of the recently rejuvenated Woodruff Park area in Atlanta, Ga. The structure is designed in the spirit of Landscape Structures that an inclusive playground is an important part of a healthy, thriving community.

The original design was conceived by Jeff Santos of Coquitlam, British Columbia. Santos was the winner of the Playable 10 Contest, held in partnership by Landscape Structures, Georgia Institute of Technology, Central Atlanta Progress (CAP), Atlanta’s Taskforce on Play (ATOP) and Bank of America. The playground’s design pays tribute to Atlanta with a shape that mimics the letters “ATL.” Built into the piece are various playable elements, including climbing walls, monkey bars and two different sizes of slides.

Posted in

pwsadmin

Leave a Comment